SOVA

Panik, jag ska upp kl 06.30 i morgon och jag har inte lyckats vända tillbaka dygnet! har förberätt 4 olika alarm klockor och kläder ligger framme och väskan är packad och jag vet vart jag har allt. Men ändå så rädd att jag inte ska komma upp i tid, så nu har jag laddat upp med nya avsnitt av Merlin och heroes, skulle vilja se tha vempire diaries men det sjunde avsnuttet har inte kommit upp ännu. MORR!!

På lördag kommer mina tjejer hem till mig (min nya lägenhet) för att käka något gott, dricka lite, dra igång en skräckfilm eller två och senare dra ut. Det känns som om att det kommer att bli riktigt kul!!!

på tal om ärtor så kollade jag på reprisen av Idol igår och vart så FRUKTANSVÄRT IRRITERAD på UUUberfjotrisarna som satt och skrek och grät hela tiden. Inte helt okej!!!

LÅT MIG KUNNA SOVA NU!!!

jag har btw ritat klart Hanna^^

BAJJA


2009-10-26 @ 18:59:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



Skooor!

Jag har spenderat mestadels av kvällen till att rita Tyrael, men kollade även på skor och fastnar för samma par helatiden!! Måste fan vara höstens Ballaste sko!! jag är som besatt, känns som om det är ett måste för mig att ha dem!! Och på ett eller annat sätt ska dem bli mina!
Det är den typen av sko man hatar eller älskar. ^^, Bajs på Milla som tycker att dem är skitfula! I'm IN LOVE!!



Har även kollat på lite andra skor och fastnat för ett par andra boots.

Måste bara säga nice SHIT jag har hittat !

Nu ska jag se Final fantasy advent children bara för att jag inte har sett den på jätte länge!

SÅÅÅÅÅÅSSkadevara!


2009-10-23 @ 01:53:19 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()



datum efter datum...

okej Kryssningen bir alltså åter förflyttad framåt! matt blir man!!
JAJA idag har jag varit på berga med Hanna, Daisy, Nicole och Nicklas ^^ de hade Halloween "fest", haha ganska sugigt där inne, till skillnad från hur vi hade det i fjolas..
Jag, Mathias, Evve, Emma och Hanna gick deras så kallade skattjakt, Hanna, evve och emma var skit rädda, riktigt kul! medans jag och Mathias mest gick och skrattade åt dem aller gick vår egen väg till "stationerna".
Inte särskillt läskigt med andra ord..
Sen bar det av hemmåt efter en hel del calle och skitsnack^^

BERGA 4 LIFE!!!

countdown - 10 dagar


2009-10-21 @ 23:50:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



hopp

Nu är det så här va... Jag har spenderat mina två senaste dagar hon kära kärringen Cissi. Vi har bakat (wohoo vilken surprise!) och spelat ut guitar hero... suck! sen så hittade jag ett spel som heter mini ninjas såååååå kuul! vi är helt fast! kommer helt enkelt att gå under när vi varvat det!

Vi hade idag vår heliga DH tisdag + kladdkaka = kan det bli bättre.
Den stora fördelsedagskryssningen är spikad och Hasse är upp över öronen peppad på att pruta på hytterna! HAHA lol. 

NYTT, nu är det såhär va!, Jag flyttar till eget om ca 2 veckor! wiiihaa! 
Jag och Cissi har iaf planerat att vi ska ha något litet på Halloween i den nya lyan den 31^^ (duger!!!!!)Det blir toppen!
såsåsåsåsss! det blit la bra va!
Nu blir det det nya avsnittet av Merlin^^

BTW cissi!! Vad har jag fått "gnussa" ifrån jag har det på huvet och kommer inte ihåg var det kommer ifrån.

 


2009-10-21 @ 00:05:48 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Nu vet jag...

Nu vet jag var jag har mina riktiga vänner, känner att bara för att man har kännt varandra från barnsben så betder det inte att det komemr att hålla för evigt även fast det han kännas så ibland... Riktigt besviken om jag ska vara ärlig, inte helt otippat, tjejen har iprincip alltid vänt kappen efter vinden men men no more buts!

Teemu är här och våldgästar mig, kul kille kommer alltid upp helt oanat och alltid när jag har som mest tråkigt, eller när jag mår som sämst, underbart helt enkelt!

få se vart denna väg bär oss.

CIAO!


2009-10-17 @ 18:44:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Tjulululu!

Jag har har då spenderat de två senaste dagarna bakandes i sköndal med cissi, lol :P
Nu sitter jag här igen och väntar på det senaste avsnittet av vampire diaries, haha känner att det är typ bara då jag bloggar haha, jaja jag har iaf riktigt blöta fötter efter att jag gick hem från tåget i förda min mors ruskigt fula skor!! inte helt okrj, samtidigt som jag blev förföljd av en gubbjävel hela vägen över bron, men när det kom en bil vid infarten väjde han av, PHU, riktigt nödig blev jag...

Måste bara säga att det var en riktigt seg bölarkväll ikväll. Shit happens!
Sweet dreams all you spidermonkeys out there.. för nu blire The vampire diaries, och mys med Bessie Gillar't!!


2009-10-17 @ 05:32:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Bloggdesign....

Nu har jag letat i 10000 år efter en bloggdesign men hittar ingen som jag tycker om, eller rättaresagt förstår mig på hur jag får den att fungera... men men det får bli den jag har nu tills C kan fixa en till mig eller något
Nu blir det frukost och The vampire diaries.

Lilla Maya kommer hem igen då fordevärden inte längre kunde ha henne kvar.



CIAOOO!!


2009-10-13 @ 15:17:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kul att läsa andras...

Nu är det så här va!, jag ger bloggandet en chans till^^ Jag tror att det är helt i onödan egentligen men men, vi får väl se hur det artar sig.. Själv tycker jag att det är riktigt bajs att skriva ett blogginlägg om det inte är så att man verkligen ahr något kul att dela med sig, men jag tycker att det är kul att läsa andras. så vi får se hur det här går...

Nu ska jag vara ärlig haha, jag bloggar nu bara för att jag har så j*vla tråkigt meddans jag väntar på det tredje avsnittet av Vampire Diaries, Jag är helt klart beroende av serier överlag, det är som väldigt långa filmer, typ som en bok som aldig tar slut, heeelt underbart! lite jobbigt när man är fast dock när nästa seriestart inte är för ens om ett år SKUCK!!! jajajaja! nu blir det iaf till att se på det tredje avsnitett

I know you hate me oxox (LOL) 
 
 


2009-10-12 @ 23:02:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()